0 προϊόν στο καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Ασφάλεια Συναλλαγών


Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, το e-ktinotrofia.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Let’s Encrypt. H Let’s Encrypt είναι από τους πλέον αξιόπιστους φορείς για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο e-ktinotrofia.gr κωδικοποιείται πριν βγει online και σε συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Τα SSL βγαίνουν σε κλίμακες, 40-bit, 128-bit και 256-bit. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα.

Το e-ktinotrofia.gr χρησιμοποιεί SSL 256-bit, το οποίο είναι 6,4 τρισεκατομμύρια φορές δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit. Επίσης, το e-ktinotrofia.gr διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από τη Let’s Encrypt, μία αρχή πιστοποίησης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία δημιουργήθηκε και ενεργεί από την Ομάδα Έρευνας Ασφάλειας του Διαδικτύου (Internet Security Research Group – ISRG), η οποία είναι μία κοινοπραξία διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών πληροφορικής, επικοινωνιών και τεχνολογικών εφαρμογών, οι οποίες είναι ηγέτιδες δυνάμεις στον τομέα παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet. Η Let’s Encrypt παρέχει πιστοποιητικά τύπου X.509 για την κρυπτογράφηση Επιπέδου Ασφάλειας Μεταφοράς (Transport Layer Security – TLS).

Η Let’s Encrypt, κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα λουκέτο στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας ή η ανταλλαγή δεδομένων προστατεύεται.

Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του e-ktinotrofia.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη (username ή e-mail) και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του e-ktinotrofia.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις εξ αποστάσεως πωλήσεις.