0 προϊόν στο καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

                          

Λίγα λόγια για εμάς...

Ποιοί είμαστε και τι κάνουμε...

Tο e-ktinotrofia.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «ZOOTECHNIST O.E» με έδρα την Φιλλύρα, Ν.Ροδόπης. Η ομάδα μας αποτελείται από ζωοτέχνες, γεωπόνους, ειδικούς που ασχολούνται με τα κτηνοτροφικά μηχανήματα αλλά και μια ομάδα που καθημερινά προσπαθεί να καλύψει στο έπακρο όλες σας τις ανάγκες.

 
 

Πως ξεκίνησαν όλα...

Τρία χρόνια πριν τρείς φίλοι μετά από πολύ ενασχόληση στον Αγροκτηνοτροφικό κλάδο αποφάσισαν ότι κάτι έλειπε από τον κόσμο της κτηνοτροφίας και της γεωργίας.

Λίγο αργότερα ανακάλυψαν ότι το ίδιο συνέβαινε με όλα τα ζώα είτε παραγωγής είτε συντροφιάς. Κάπως έτσι λοιπόν ένα μεσημέρι αποφάσισαν να κάνουν το πάθους τους για τα ζώα κάτι σημαντικό για τον κόσμο.

 
 

Όραμά μας η δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους πελάτες μας. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα εύχρηστο μενού και μια φιλική δομή που κάνει την περιήγηση σας πιο άνετη για να βρείτε με μια ματιά αυτό που σας ταιριάζει. Ακόμα μέσα τις υπηρεσίες μας ο καταναλωτής αλλά και ο προμηθευτής έχουν ευκαιρίες για νέες παροχές.

 

Στόχος μας

Ο βασικός μας στόχος είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τους πελάτες μας, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μία γκάμα κτηνοτροφικών & γεωπονικών προϊόντων αλλά και ειδών κατοικιδίων και προσφέροντάς σας καινούργιες και μοναδικές υπηρεσίες. Ακόμα όλα αυτά θέλουμε να τα καταφέρουμε με το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Σήμερα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, e-ktinotrofia.gr, κάνει το επόμενο βήμα λειτουργώντας πάντα με βάση τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας μια μεγάλη γκάμα κτηνοτροφικών & γεωπονικών προϊόντων αλλά και είδη κατοικιδίων.