0 προϊόν στο καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Επιστροφές
Πολιτική Επιστροφών

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το προϊόν που μόλις παραλάβατε και επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του;

Το e-ktinotrofia.gr είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει.  

Διατηρούμε το δικαίωμα επιστροφής με σκοπό την επιστροφή της αξίας του/των επιστρεφόμενου/ων προϊόντος/ων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς και εφόσον βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.


Όροι Επιστροφής

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες, 

Tα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση όπου αποστάλθηκαν από το e-ktinotrofia.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.

Προσοχή! Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί ή χρησιμοποιηθεί μετά την παράδοση. 
Διαδικασία Επιστροφής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνουμε να επικοινωνείτε πριν από κάθε επιστροφή τηλεφωνικά μαζί μας στο 25310 61100, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες της επιστροφής να κανονιστούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Διαδικασία επιστροφής: Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το κουτί με το οποίο έγινε η αποστολή από εμάς. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών. Με το που θα λάβουμε το δέμα σας θα δρομολογήσουμε την αντικατάστασή του (εντός 5 εργάσιμων ημερών) ή την πίστωση της αξίας του (εντός 7-10 εργάσιμων ημερών). Στην περίπτωση χρέωσης του Πελάτη μέσω πιστωτικής κάρτας, εφόσον το e-ktinotrofia.gr έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. To e-ktinotrofia.gr κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του Πελάτη.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής/αλλαγής οφείλετε σε λάθος του e-ktinotrofia.gr ή σε ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το e-ktinotrofia.gr , διαφορετικά τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, ή φτάσει σε εμάς αλλοιωμένο, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

​Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2531 0 61100 , είτε μέσω e-mail στο orders@e-ktinotrofia.gr.

Τα στοιχεία αποστολής για την επιστροφή είναι τα παρακάτω:

Διεύθυνση: Ν. Ροδόπης - Φιλλύρα, 69300

Τηλέφωνο: 25310 61100

Email: orders@e-ktinotrofia.grΔωρεάν Αλλαγή Προϊόντων

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνά τα 89€, έχετε την δυνατότητα της δωρεάν αλλαγής προϊόντων! 

Διευκρινίζουμε πως στην σπάνια περίπτωση που λάβετε λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν, το e-ktinotrofia.gr σας το αλλάζει εντελώς δωρεάν ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας σας, επίσης διατηρείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης και μπορείτε να επιστρέψετε για οποιαδήποτε λόγο ένα προϊόν όπου θα χρεωθείτε μόνο τα έξοδα επιστροφής, όπως αναφέρεται παραπάνω.

Η δωρεάν αλλαγή άνω των 89€ αναφέρεται στην περίπτωση όπου το e-ktinotrofia.gr αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής όταν θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν για οποιαδήποτε δικό σας λόγο.

Για να ισχύει η δωρεάν αλλαγή πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω όροι:

Να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας ώστε να σας επιβεβαιώσουμε πως δικαιούστε δωρεάν αλλαγή.

Να συσκευάσετε προσεκτικά το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε και να το παραδώσετε σε υποκατάστημα courier των ΕΛΤΑ Courier, της Courier Center, της Speedex με τη σημείωση-ένδειξη "χρέωση παραλήπτη". Σημειώστε σε ένα χαρτί μέσα στο δέμα που επιστρέφετε την αλλαγή που επιθυμείτε ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας κατά την παραλαβή.

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για δωρεάν αλλαγή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση όπου αποστάλθηκαν από το e-ktinotrofia.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές.

Το προϊόν προς αλλαγή να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.

Η δωρεάν αλλαγή δεν ισχύει σε αντικείμενα άνω των 5kg και σε προϊόντα που δεν αναγράφεται Άμεση Παράδοση (είναι δηλαδή κατά παραγγελία).

Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.

Η δωρεάν αλλαγή προϊόντων ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Ισχύει μία δωρεάν αλλαγή σε κάθε παραγγελία, σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε προϊόν που έχετε ήδη αλλάξει, επιβαρύνεστε με τα σχετικά μεταφορικά.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, φτάσει σε εμάς αλλοιωμένο, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση. Κατόπιν επικοινωνίας με εμάς, γίνεται αποστολή του νέου δέματος και στην συνέχεια η νέα αποστολή.


*Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 25310 61100 , είτε μέσω e-mail στο orders@e-ktinotrofia.gr