Λίγα λόγια για εμάς…

  • 16 July, 2022
  • 278

Πως ξεκίνησαν όλα…

Τρία χρόνια πριν τρείς φίλοι μετά από πολύ ενασχόληση στον Αγροκτηνοτροφικό κλάδο αποφάσισαν ότι κάτι έλειπε από τον κόσμο της κτηνοτροφίας και της γεωργίας. Λίγο αργότερα ανακάλυψαν ότι το ίδιο συνέβαινε με όλα τα ζώα είτε παραγωγής είτε συντροφιάς. Κάπως έτσι λοιπόν ένα μεσημέρι αποφάσισαν να κάνουν το πάθους τους για τα ζώα κάτι σημαντικό για τον κόσμο.


Όραμα μας…

Όραμά μας η δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους πελάτες μας. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα εύχρηστο μενού και μια φιλική δομή που κάνει την περιήγηση σας πιο άνετη για να βρείτε με μια ματιά αυτό που σας ταιριάζει. Ακόμα μέσα τις υπηρεσίες μας ο καταναλωτής αλλά και ο προμηθευτής έχουν ευκαιρίες για νέες παροχές.


Στόχος μας!!

Ο βασικός μας στόχος είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τους πελάτες μας, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μία γκάμα κτηνοτροφικών & γεωπονικών προϊόντων αλλά και ειδών κατοικιδίων και προσφέροντάς σας καινούργιες και μοναδικές υπηρεσίες. Ακόμα όλα αυτά θέλουμε να τα καταφέρουμε με το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.


Σήμερα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, e-ktinotrofia.gr, κάνει το επόμενο βήμα λειτουργώντας πάντα με βάση τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας μια μεγάλη γκάμα κτηνοτροφικών & γεωπονικών προϊόντων αλλά και είδη κατοικιδίων.

5 + 1 τρόποι να προσεγγίσεις ένα τραυματισμένο ζώο

Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί όταν προσεγγίζουμε ένα τραυματισμένο ζώο, ιδίως αν υπάρχει κίνδυνος από φωτιά ή άλλες επικίνδυνες καταστάσεις...

Βήμα βήμα ικανοποιούμε τις ανάγκες σας !

Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία μοναδική εμπειρία με την αγορά τους από το e-shop μας. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως..

Δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τους χνουδωτούς μας φίλους

Τα κατοικίδια μάς φέρνουν χαρά, αγάπη και ατελείωτη συντροφικότητα στη ζωή μας. Ως υπεύθυνοι ιδιοκτήτες, είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε την ευημερ..

Διατροφή σκύλου: Κατανόηση των διατροφικών αναγκών του σκύλου σας

Ως υπεύθυνος ιδιοκτήτης σκύλου, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις διατροφικές ανάγκες του χνουδωτού σας φίλου...