Mite Blocker 500 ml

Mite Blocker 500 ml

Η αποτελεσματική φυσική λύση ενάντια στα κόκκινα ακάρεα

Tι είναι το Mite Blocker

Το Mite blocker είναι ένα βοτανικό μίγμα εκχυλισμάτων με αντιπαρασιτικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται ως προσθετικό στο πόσιμο νερό. Έχει την ιδανική ικανότητα διάχυσης κατά την εφαρμογή του μέσα στο νερό χάρη στην μοναδική διαδικασία εξαγωγής του ( παραγωγική διαδικασία).Το προϊόν Mite Blocker είναι ένα παρασκεύασμα που αποτελείται από εντελώς φυσικά αιθέρια έλαια και άλατα (ιωδιούχο νάτριο, χλωριούχο μαγνήσιο) που υπάρχουν στο φυσικό περιβάλλον. Η χρήση του είναι εντελώς ακίνδυνη και δεν προκαλεί βλάβες και παρενέργειες στους ζωντανούς οργανισμούς.

Σκοπός χρήσης

Τα κόκκινα ακάρεα είναι τα κυριότερα ακάρεα που απειλούν τα πτηνοτροφία σε όλη τη χώρα. Τα παράσιτα αυτά δημιουργούν προβλήματα αναιμίας στα πουλερικά και αυξάνουν την θνησιμότητα και την ευαισθησία τους στις ασθένειες, ενώ παράλληλα μειώνουν κατά πολύ τις παραμέτρους της παραγωγικότητας, με αποτέλεσμα να μειώνεται η μετατρεψιμότητα των ζωοτροφών, η αυγοπαραγωγή, η ποιότητα των αυγών και η αύξηση του βάρους.

Εκτός από τις παραπάνω παραγωγικές  επιβάρυνσης, τα κόκκινα ακάρεα που είναι ένα πολύ δαπανηρό παγκόσμιο πρόβλημα στην παραγωγή πουλερικών και αυγών. Μόνο στην Ευρώπη, το κατά προσέγγιση συνολικό ετήσιο κόστος των προσβολών από κόκκινα ακάρεα ανέρχεται σε 360 εκατομμύρια ευρώ, με περισσότερες από 300 εκατομμύρια όρνιθες σε όλους τους τύπους παραγωγής να προσβάλλονται από παρασιτώσεις.

Οφέλη

 • Το Mite Blocker έχει παρατηρηθεί ως πρωταρχική προστασία του σώματος, ενεργοποιώντας τα λευκά αιμοσφαίρια, όπως τα μακροφάγα, τα κοκκιοκύτταρα και τα μονοκύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την υπεράσπιση των λοιμώξεων και την έναρξη σειράς αποτελεσμάτων που περιβάλλουν και καταστρέφουν ξένα κύτταρα και ενεργοποιούν τον προστατευτικό μηχανισμό του σώματος.
 • Περιέχει έναν μεγάλης σημασίας αρωματικό δεσμό που ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Το Μite Blocker ενισχύει την δράση των μακροφάγων λευκών κυττάρων που είναι και η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βελτίωση της ικανότητας των μακροφάγων να εντοπίζουν και να καταστρέφουν τους κάθε είδους εισβολής.  Επιπλέον μετά την καταστροφή αυτών των εισβολέων τα μακροφάγα ενεργοποιούν άλλη κατηγορία λευκών αιμοσφαιρίων τα οποία έρχονται για να μαζέψουν και “να καθαρίσουν” τα υπολείμματα από την καταστροφή των εισβολέων.
 • Αύξηση αντίστασης κατά των ασθενειών
 • Η χρήση του  Mite Blocker ακόμη και σε υγιή πτηνά έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία τους και βελτιώνει τα παραγωγικά χαρακτηριστικά. Αυτό επειδή ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την αντίσταση κατά των ασθενειών δίνοντας ταυτόχρονα ευεξία στον οργανισμό των πτηνών.
 • Επιπλέον το Mite Blocker με τη μοναδική σύνθεση του, προσφέρει σε περιπτώσεις μόλυνσης της πτηνοτροφικής μονάδας από βακτήρια, ιούς ή μύκητες ισχυρή βακτηριοκτόνο, ιοκτόνο και μυκητοκτόνο δράση. Έτσι τα πτηνά καταπολεμούν πιο εύκολα τις μολύνσεις. Επιπλέον συμβάλλει στην μείωση της χοληστερόλης και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Οδηγίες χρήσης

Μετά από εκτεταμένες και επιτυχημένες δοκιμές σε πολλές πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις έχουμε καταλήξει στην παρακάτω δοσολογία.

Πρώτος μήνας 7 ημέρες 1 Lt / Ton πόσιμο νερό (Επιθετική δόση) 

Μετά το 1.μήνα 1 Lt / Ton πόσιμο νερό αλλά 4 ημέρες εφαρμογής.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά για μόνιμη προστασία σε καθημερινή βάση 0,5 lt/ton

Αποθήκευση

Φυλάσσεται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.


Χαρακτηριστικά
Βάρος 500 ml
Τεμάχιο 1
Ζώο Πτηνά
Συσκευασία Πλαστικό Μπουκάλι

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική

 

Συνημμένα Αρχεία: Mite Blocker Φυλλάδιο - Λήψη

 • Προβολές: 1465
 • Κωδικός Προϊόντος: 01-87
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 39.90€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 35.31€

Ετικέτες: κοτοψειρες, φυσικη λυση, πτηνα mite, blocker, 500, διατροφικά, συμπληρώματα